9. syyskuuta 2014

Lähtö lähenee

Jaahas. Se olisi sitten kuulkaas niin, että tasan viikon päästä ollaan toivon mukaan Korean maaperällä. Hmm, mitähän siitäkin pitäisi ajatella. Varmaan, että aika vähän aikaa enää jäljellä?

Eilen katselin, miten pääsisin helpoiten lentokentältä hostellille ja tulostin reittiohjeita hostellin sivuiltakin. Just in case. Tänään taas soittelin puhelinliittymäni asiakaspalveluun, jotta saisin muutettua liittymää hieman. Odotusta oli peräti 20 minuuttia, mutta musiikki oli jopa ihan jees. Löysin hyvän biisinkin sieltä seasta - bongatkaa tuosta alhaalta. Yllättävistä paikoista minäkin biisejä löydän...

Tänään myös raahasin matkalaukun varastosta huoneeseeni. Senkin takia, koska huone on täynnä tavaraa ja vaatteita ja yritän sumplia, mitä otan mukaan ja mitä en. Ajattelin, että matkalaukun läsnäolo vähän osaisi auttaa asiaa. Saas nähdä... Muutama päivä aikaa kuitenkin pakata.


Matkaoppaankin löysin viime kesältä. Mukaan se lähtee, vaikken vielä tiedä, kuinka paljon siitä loppupeleissä on hyötyä. Ehkä jonkin verran kuitenkin? Ei voi tietää.

Oh yeah, rahhooo! Wonit on hauskoja rahoja, jotenkin paljon kivempia kuin eurot. Nämä ovat jääneet viime reissulta käteen.

Huomenna mennään käymään äidin kanssa Kuopiossa, koska tarvitsen yhtä sun toista vielä matkalle mukaan. Muun muassa pari kenkäparia ja housuja, yms.


CU !

Ei kommentteja: