21. syyskuuta 2014

Kenetkäs minä näinkään...



Sanatkaan ei riitä kuvaamaan, kuinka huikeaa oli tavata ehkä lempparein youtube -pariskunta livenä tänään!

Satuin katsomaan twitteriä ja huomasin, että Eat your kimchi oli sinne laittanut tulevansa kahvilaansa pian. Päätin sitten extempore, että nytpähän lähden minäkin ja tapaan heidät.

Etupihalla istuskeli Simon, joka oli tabletillaan ja nosti katseensa, kun huomasi jonkun (eli minun) tulevan. Simon huomasi t-paitani, nousi nopeasti tuoliltaan ylös ja tuli ihan kättelemään. "I like your shirt!" Siinä sitten rupateltiin hetki, mikä oli jotenkin niiiiiin hassua. Siis hassua vain rupatella noinkin tuttavallisesti toisen kanssa. Kerroin sitten että olen Suomesta ja olen kahvilassa käymässä toista kertaa.

Kysyin, voisinko saada yhteiskuvan, ja Simon kertoi, että oli blogipostausta kirjoittamassa, ja Martina oli menua uudistamassa sisällä ja ehkä kohta. Vastasin, ettei minulla mikään kiire ole.

Menin sisälle ja Martina huomasi heti paitani myös. Kehuipa myös cupcake -reppuani. Juteltiin Martinan kanssa myös niitä näitä kuin vanhat tutut konsanaan.

Tilasin green tea latten ja istahdin ikkunan viereen chillailemaan.

Oli erittäin hyvää!

Seurailin siinä, kun Martina touhusi omiaan ja vitsaili välillä kahvilan henkilökunnan kanssa. Simonkin pyörähteli siinä ja onnistui tablettinsakin rikkomaan - huuuups!

Jossain vaiheessa kuulin, kun Martina mainitsi lähdöstä jotain, ja Simonkin siihen tuli pyörimään lähtevän näköisenä. Pomppasin äkkiä tuoliltani ja kysyin, josko nyt olisi kuvan aika.

Simon ja Martina olivat heti, että totta kai ja siinä sitten eräs ystävällinen asiakas jopa tuli kysymään, voisiko ottaa meistä kuvan. Samallahan esittelin kännykkäni Eat your kimchi -tarroja, mistä Simon ja Martina olivat aivan haltioissaan, ja kertoivat, että uusia tarroja on tulossa kai ensi kuun loppupuolella myyntiin.

Kysyivät vielä ennen kuin lähtivät, että nähtäisiinkö minua tulevaisuudessakin täällä, ja kerroin, että tulin tosiaan opiskelemaan koreaa ja luultavasti. Eli see yout heitettiin ja vilkutettiin ja siinä se.

Kyllähän minä ajattelin, että luultavasti heidät näkisin täällä, mutta että ihan oikeasti... Oli se vain niin huimaa. Ja vielä kun oli niin rauhallista ja sai rauhassa jutella ja ja ja... Ylitti kyllä kaikki odotukset! Simon ja Martina olivat iloisia ja ystävällisiä - juuri sellaisia, kuin ruudun toisellakin puolella. Ihania!

Niin, dreams come true. Kiitos Korea!

FYI: Eatyourkimchi on tosiaan yhtä kuin Simon ja Martina, jotka ovat siis kanadalainen pariskunta, joka muutti Koreaan yli 6 vuotta sitten. He saapuivat tänne ensin opettamaan englantia, mutta myöhemmin se jäi pois ja nykyään he työskentelevät päätoimisina youtubettajina. Heillä on oma studiokin, missä kuvaavat videoitaan - sen he saivat pystyyn fundraiserilla, joka tuotti huimasti yli odotusten. Nyt vähän aikaa sitten he saivat avattua oman kahvilan (yhdessä Talk to me in korean ja anonyymin yksityisen kanssa), missä viettävät aikaansa omien sanojensa mukaan joka päivä. Youtube -videot ovat suosittuja, ja sisältävät mm. k-pop musiikkivideoarvioita, ruoka-arvioita ja neuvoja Koreassa elämiseen yms. Kannattaa check outtailla!

Ei kommentteja: