28. marraskuuta 2014

No tahdon!

Hei apua, tajusin juuri, että Suomessa on tänään (ilmeisesti juurikin nyt) äänestys samaa sukupuolta olevien avioliitosta. Facebookissa ei tosin ole viime päivinä voinut olla huomaamatta Tahdon -kuvia. Muuten tällä maapallon toisella puolella olen vähintäänkin ulapalla kaikesta, mitä Suomessa tapahtuu. Uutisia ei ole tullut seurattua. Äiti jaksoi jokin aika sitten infota, että Alexander Stubb oli käymässä Seoulissa. Joo. Okei.


Jaaaa juuri kun tämän kuvan tähän pläjäytin, ja kävin tsekkaamassa feissin, ilahduin suuresti. Se meni läpi! Wow!

Suomi, I'm so proud of you. Nyt tulee taas sellainen fiilis, että voisi olla juhlistamassa tätä kotimaassa. Kun olin Aupparina jenkeissä ja Suomi voitti jääkiekossa kultaa, tuntui niin väärältä olla maapallon toisella puolella. Katsoin haikeana netistä YleAreenasta voitonjuhlaa ja kuuntelin Poika saunoota. Äsh, osaankin olla aina väärässä paikassa väärään aikaan. Tai no... Itse asiassa juuri nyt tuntuu että olen ihan oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Ja sitten kuitenkin haluaisin olla Suomessa juhlimassa. Hah, hard to explain. 

Koreassa samaa sukupuolta olevien liitot eivät ole mahdollisia. Vielä. Juttelin tällä viikolla asiasta ystäväni kanssa, joka randomisti otti asian esille. Se oli lyhyt jutustelu, mutta hän kertoi, että aihe on ollut pinnalla paljon Koreassa. Kai. Minähän en asiasta tiedä, koska en seuraa täälläkään uutisia. Voisin kyllä alkaa seurata paikallisia uutisia, niin tietäisin, mistä puhutaan.

Okei, mutta siis jes jes jes! Olen vieläkin vähän hämmentynyt (mutta positiivisesti siis) tuloksista. Se johtuu varmaan siitä, etten tiennyt, että se äänestys oli juurikin nyt. Ja voisinpa olla juhlistamassa tätä siellä, mutta en voi. Itse asiassa jos olisin Suomessa tänään, juhlistaisin tätä sekä kesätyöt loppuivat lentokentältä yhyy -tapahtumaa ex-työkamujen kanssa. Tuplapartyt. Koska siis sitä sesonkilentoa, missä olin töissä, niin sitä ei enää tulevana kesänä ole. Ja kaikki pläänit menivät nyt hieman uusiksi ensi kesän osalta, enkä tiedä yhtään ensi kesästä. Mitään. Yhtään mitään. Örps. Oh well, asioilla on tapana järjestyä. As always.

PEACE !

Ei kommentteja: