20. marraskuuta 2014

Lauluhaaste

Meillä on ensi viikon keskiviikkona viimeinen tapaaminen "Buddy Program":issa. Eli siis "tavataan paikallinen opiskelija ja jutellaan tai tehdään jotain kivaa yhdessä" -juttu. Jostain syystä kiinalaiset luokkakaverini innoistuivat kovasti 노래방 ista eli noraebangista (en ole varma kirjoitetaanko se noin hangulista) eli siis karaokesta. Jos joku ei satu tietämään, korealainen karaoke on melkoisen erilaista kuin suomalaisten. Se on ihan omaa laatuaan.

Täällä on erikseen karaoke- paikkoja - ja niitä on PALJON, sillä korealaiset rakastavat karaokea. Karaokeilu tapahtuu huoneissa, minne mennään yhdessä ystävien/työkavereiden/perheen kanssa ja... noh, lauletaan. Toki sinne voi myös tilata ruokia ja juomia, no worries. Olin tuossa pari viikkoa sitten parin kaverin kanssa viettämässä iltaa ja mentiin karaokepaikkaan 4 tunniksi... Ja voin kertoa, että oli aivan älyttömän hauskaa! Huomasin taas, kuinka paljon tykkään laulaa. Ja jostain syystä noraebangissa lauluäänikin kuulostaa aina paremmalta.

Anyways, the point is - ensi keskiviikkona menemme karaokeilemaan. Ilmeisesti. Korealaisten laulujen vetäminen ei vielä onnistu, mutta nyt päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja opetella yhden koreankielisen laulun, jonka laulan keskiviikkona. Haastan itseni!

Lauluksi valitsin biisin, mikä on soinut päässäni eniten viime aikoina. Se on nimeltään 하늘을 달리다. Ja se on niiiiin hyvä!

Huh Gakin esittämänä:



Tsekatkaa myös youtube -staran Korean Englishmanin video, missä hänen koreaa taitamattomat ystävänsä yrittävät opetella laulua heidän ollessaan jenkeissä. Hulvatonta!



Olen vasta kerran lukaissut läpi sanat, joten matka on pitkä. Mutta eiköhän se tästä. Ehkä. Superkiireistä ollut viime aikoina, joten hammasta purren laulun purkamiseen käyn. I can do this!!

Ei kommentteja: