31. toukokuuta 2015

Pandakavereita

Ennen kuin alan itkemään tiistain ja keskiviikon finaalitenttiin lukemisen kanssa, updatetteilen tänne viikonlopun tapahtumia. Toiseksi viimeinen viikonloppu Seoulissa... Sen hahmottaminen on erittäin vaikeaa. Sain Finnairilta "Hei Emma, matkasi kohteeseen Helsinki lähestyy..." -tyyppisen viestin muutama päivä sitten ja mielessä pyöri vain epäuskoinen Really? Really?!? Noh, voipi olla, että unohtaisin koko paluulennon olemassaolon, ellei minua tuollaisilla ikävillä viesteillä viskottaisi. Tai en ehkä sittenkään - äitikin kovasti asiasta jaksaa muistuttaa. Taitaa olla vähän liiankin innoissaan tyttärensä paluusta...

Ahhh anyways! Viikonloppuun!

Perjantaina olin lusmu ensimmäistä kertaa täällä kouluun menon kanssa, ja jäin nukkumaan 11am. Ja heräsin... 3pm. Tuntui jotenkin henkisesti raskaalta nousta peiton alta ja kohdata aamupäivä ja koulu. Syytän tästä lähestyvää Suomeen paluuta ja pienimuotoista "pitäisi saada töitä" -stressiä.

6pm tapasin suomalaisen frendini ja mentiin Panda exhibitioniin Dongdaemun Design Plazaan. DDP on meitsin huudiloilla, joten kävelin sinne kämpiltä noin vartissa.








Pandaloimisen jälkeen mentiin ystäväni yliopistoon katsomaan Aileeta. Täällähän on ollut yliopistoissa viime ja tällä viikolla festivaaleja, missä esiintyy ilmaiseksi artisteja ja ryhmiä jne.

Jäätiin hieman kauemmas katsomaan, sillä porukkaa oli aikamoisesti.



Aileen jälkeen ihailtiin ilotulituksia - koska hei, pitäähän niitä ilotulituksia yliopiston kevätfestareilla olla! Ilotulitusten jälkeen lavan haltuun otti DJ DOC, mikä oli itselleni melko tuntematon nimi. DJ DOC on kuitenkin aikamoisen tunnettu täällä, mistä viestitti yleisön energinen reaktio. Huhhuh!



Tuo biisi oli ainakin kova hitti ryhmältä. Melkoisen tarttuva, eikös?

Lauantai oli tapahtumarikas päivä. Tapasin Hongdaessa paikallisen ystäväni, ja viileähkön +20C sadepäivän kunniaksi (normisti täällä joka päivä n. +30C) löydettiin tiemme lautapelikahvilaan. Uskokaa tai älkää - tämä oli ensimmäinen kerta kyseisessä paikassa. Hauskaa oli!


Lautapeleilyn jälkeen kävimme syömässä, ottamassa sticker boothissa hassuja kuvia, juomassa kaljat Playgroundilla ja syömässä tiramisua tiramisu -kahvilassa, karaokeilemassa ja baareilemassa.


Puolenyön jälkeen tapasin vielä toisen ystäväni, joka oli tarkoitus hieman aiemmin illalla tavata, mutta pienen auto-onnettomuuden vuoksi hän joutui siirtämään tapaamistamme myöhemmäksi.

Nojuuu, semmoinen weekend se. Nyt jos jaksaisin alkaa paniikkilukemaan finaalitenttiin. Tämä level 2 on ollut yhtä tuskaa - meidän koulussa se on opettajieni mukaan 3. ja 4. tasoja vaativampi. Hah, aina kun kuulee muiden puhuvan, että jooo 1 ja 2 -tasot on helppoja, niin I DON'T BELIEVE YOU!! Ainakaan Donggukissa se ei päde. Kaikki luokallani joutuvat kunnolla ponnistelemaan tuloksien eteen, eikä sekään aina auta. Paitsi on siellä pari hikkeä, joilta tuntuu luonnistuvan mikä vaan. Ainahan joka luokalla semmoisia on. Itse en siihen porukkaan kuulu.

Meitsin eväät tähän opiskeluun... Sitrussojua, limonaadia ja merilevää. Hahah, voi tosin olla, että vähemmälle jää sojun juominen nyt.

Ei kommentteja: