24. toukokuuta 2015

Suunnitelmien muutoksia

Kuluneen viikonlopun suunnitelmat kariutuivat yksi kerrallaan - kääntäen kaiken päälaelleen. Saan sen kuulostamaan kuin se olisi jotenkin huono homma, muttaaaa ei se välttämättä huono ollut. Täällä elellessä olen sen huomannut, että suunnitelmilla on viime hetkinä taipumus muuttua. And it's okay.

Lauantaina piti mennä katsomaan panda -vallankumousta Gwanghwamunille kaverin kanssa, mutta kaveri perui, ja päädyin itsekseni Myeongdongiin leffailemaan.



Harvemmin nauran ääneen kunnolla leffassa (yleensä nauran sisäisesti ja voin sanoa, että hauska leffa oli), mutta tämä oli sellainen. Huumori iski lujaa ja kunnolla. Melissa McCarthy on ollut yksi lempparinäyttelijöistäni since Gilmore Girls, eikä pettänyt tässäkään klipissä. Turha kai siis sanoakaan, että suosittelen lämpimästi?! Herranjestas, menkää ihmeessä katsomaan tämä elokuva! Suomeen se rantautunee ensi kuun puolella.

"Katon tänään vaan leffan ja meen sit kämpille opiskelemaan", ajattelin, mutta kakao talkkiin saapui viestiä frendiltä, että tavataanko Hongdaessa ja mennäänkö syömään.

Koska meitsillä oli melkoisen laiska aamu (laiskat aamut kunniaan!), en ollut kerennyt syömään mitään ennen leffaa, joten totta kai myönnyin. Ilta-seitsemältä vedin aamupala-lounas-illallisen, mikä oli tällä kertaa kanakaljoittelu -linjalla. No regrets.

Mahojen täytyttyä päätettiin melkoisen ex tempore lähteä Gangnamiin jonnekin sinkkupirskeisiin. Olin aiemminkin kuullut niistä, mutten ollut ikinä jaksanut raahautua sinne. Nyt mentiin ja itse asiassa siellä oli aika jees. Tapaaminen oli baarissa, ja mikäs siellä pyöriessä. Tapaamisen jälkeen oli mahdollisuus lähteä klubille (The A), minne oli ilmainen sisäänpääsy. Hieman emmittiin, mutta päätettiin sitten viettää yö Gangnamissa bilettelemässä.

Hiukan epäilin tosin, josko päästävät sisään niinkin hienolle klubille, kun päälläni oli ahjumma pääntsit ja P!nkin keikka t-paita, mutta niin vaan päästivät! En ollut vähään aikaan Gangnamissa klubeillut, joten kovasti se hienous ja glamour ihastutti ja silmiä kutitti. Niin paljon hyvännäköisiä ihmisiä mmmm... Sitten taas muistin sen karun totuuden, mikä katoaa kaiken sen hienouden alle. Kaikkien strippailijoitten ja plastic surgeryn hommanneiden keskellä muistaa, kuinka kaikki ei ole sitä miltä näyttää. Clubs in Korea... It's a jungle out there. Kaikesta siitä huolimatta kivaa oli, ja tulen aina ikävöimään energiaa, mikä täyttää klubien tanssilattiat elektronisen musiikin pauhatessa täysillä ympärillä. It really gets under your skin! Ja sitä hemmetin paperia, mitä heitellään ympäriinsä ja jossain vaiheessa liukastelet niissä, kun yrität tunkea itseäsi eteen päin ihmisten välistä. Korealaiset osaavat bailata, indeed.


Duuudeee, where r your shoes??

Aamun sarastaessa käppäiltiin Burger Kingiin vetäisemään hampparit naamaan, ennen kuin metro kutsui. Nukkumaan kömmin siinä 8am.

Herätyksen piti olla kahdeltatoista, mutta ruusufestivaalillekin meno peruuntui, kun kaveri laittoi viestiä olevansa kipeä. Niinpä herätys vaihtui iltapäivään, mistä olin puoliksi onnellinen.

Heräsin siinä puoli viisi sitten... Yep yep... Kuudelta matkasin yhteen Korean huippuyliopistoista eli Korea Universityyn. Tapasin siellä filippiiniläisen frendini sekä tämän frendin. Tarkoitus oli mennä jonnekin Shineen minikonserttiin minne lie. Se siis pidettiin Korea Universityn liikuntahallissa, mikä on julmetun iso ja sitä käytetään useinkin fanitapaamisissa, keikoissa yms.

Nooooh, eipä mennyt tämäkään seikkailu ihan niin kuin oli suunniteltu...

... Siellä oli nimittäin muutama muukin menossa...

Tarkoitus oli ostaa jostain lippuja, vaikka kaikki oli kai loppuunmyyty jo aikoja sitten. Koska eihän sitä tiedä, jos joku jossain myykin lippuja, kun keikka alkaa. Right?


Suoraan hallin vieressä oli urheilukenttä. Those soccer players gave ZERO f's that day.

Niinhän siinä kävi, että lippuja ei herunut. Staff pysyi tiukkana. Turvamiehet myös. Ei sitten. Enpä oikeastaan odottanutkaan mitään - Shinee on ihan jees, mutta mikään fani en ole.

Kolmen tytön koplaamme liittyi myös argentiinalainen tyttö, joka oli Shineen vuoksi lentänyt Argentiinasta Koreaan... Wooot! Kertoi tulleensa keskiviikkona, eikä ollut muuta tehnyt kuin Shineen menoja seurannut.

Öööööö. Olen lukenut niin monesta tytöstä, jotka ovat tänne tulleet vain k-popin perässä, eivätkä ole muuta tehneetkään - siis tavanneet paikallisia, nauttineet kulttuurista ja ihan vain turisteilleet. It makes me sad. Noh, kukin taplaa tyylillään... Eikun hitto, miten se sanonta menee? Tamplaa? Njaaah, taaplaa se olikin! Kiitos google, problem solved.

Anyways, argentiinalainen tyttö, joka on minua vuoden vanhempi, vaikutti muuten ihan kivalta, joten vaihdettiin yhteystiedot ja päätettiin mennä Namsanille (eeeii taas! Olen käynyt aivan liikaa siellä), sillä tyttö sanoi haluavansa käydä siellä joskus.

Maanantai. Buddhan synttärit, vapaapäivä. Wohooo! Taitaapi aika chilli päivä olla tulossa.

Ei kommentteja: