19. toukokuuta 2015

Draamamaraton


Maraton. Siitä sanasta tulee ensimmäisenä mieleen kaikenmaailman juoksumaratonit. Maraton- sana oli kuitenkin kaukana alkuperäisestä merkityksestään viime lauantaina, kun aloitimme walesilaisen ystäväiseni kanssa k-draamamaratonin. Oltiin puhuttu asiasta muutamaan otteeseen, ja vihdoin saimme aikataulut yhteen natsattua.

Lauantaina siis heräsin jo kahdeksalta ja matkasin puolitoista tuntia metrossa ystäväni luokse. Ensin syötiin, ja käytiin Emartista kaikenlaista nomnomnomsia ostamassa, ja käppäiltiin ystävän asunnolle. Hah, aloin tässä miettimään, että miten muuten häntä voisin kutsua kuin ystävä tässä ja muistin, että hänen nimensähän on myös Emma! Kaimoja ollaan. Kutsunkin nyt siis häntä tässä Emmaksi, jotta ihan hämmentäväksi menisi... Eikun siis...

Meidän huikean hullu pläänihän oli katsoa koko draamasarja alusta loppuun. Draamamaraton siis! Hulluutta on monenlaista... Aloitimme lauantaina ja päätimme sarjan sunnuntaina aamuyöllä.

Katsottavaksi valitsimme TvN:n I need romance 3:sen, mikä ilmestyi viime vuoden puolella. Kumpikaan meistä ei ollut katsonut 1. ja 2. tuotantokausia aiemmin, mutta koska kaikki ovat ilmeisesti erillisiä tarinoitaan, niin ongelmaksi se ei meille muodostunut.



Draamassa oli 16 jaksoa ja jokainen kesti abouttirallaa 45 minuuttia. Uaaaahhhhh!

Kuva juuri ennen draamamaratonin aloittamista. Siiiitsak!

Puolivälin paikkeilla...

8. jakson jälkeen käytiin perseet puutuneina hakemassa kanaraflasta take-out kanaa. Ahhh, se oli hyvää! Saatiin cola -pullo kaupan päälle, mikä on aika normia täällä.

Mässyttelyn lomassa ja 10. jakson ohitettuamme aukesi punaviinipullokin, kun Emma äkkiä muisti sen olemassaolon. Normaalisti en hirveästi punaviinistä diggaile (voin sitä juoda siis, mutta ei muuten lemppari ole), mutta täkäläinen punaviini on niin makeaa, että se menee nätisti kurkusta alas.

Oli meillä myös kaljaakin, ja jossain vaiheessa alkoi juomapelikin. Ei tarvinnut montaa sääntöä olla. Näillä mentiin:

1. Kun joku (yleensä se oli päänainen) sanoo 불편해 eli pulphjonhee (ah niin nättiä) eli epämukavaa/hankalaa/yms.

2. Kun jossain näkyy CJ:n mainoslogo

3. Kun joku sanoo "Minä rakastan sinua."

4. Kun joku pussaa

Bonus: Päänainen on TAJUTTOMAN rasittava ja niin tyhmeliini, että sille on jo pakko nostaa malja

Sanomattakin selvää, että noita neljää tuli vastaan lähes joka jaksossa. Ja tuota bonusta myös. Kuinka monta kertaa huudettiinkin ruudulle. Meinasi mennä välillä hermot nääs...

Piti käydä myös rooftopilla (15. kerros) haukkaamassa happea ja juomassa vähän riisiviiniä 1am. Jaksaa, jaksaa... Hwaiting!

Fiilikset oli aika uupuneet viimeisen jakson jälkeen.

No mutta, hauskaa oli! Ihan heti en ehkä tuommoista maratoonia uudestaan tosin vetäisi... Kyllä se sen verran raskasta oli. But we did it! Onpahan to do -listalta tuokin ylivedetty nyt. Jos siis olisi sellainen lista...

Ei kommentteja: