24. tammikuuta 2015

Musikaalia ja indie-klubia

Eilen oli musiikin täytteinen päivä. Se alkoi sillä, kun koko kielikoulun väen voimin lähdimme katsomaan musikaaliesitys Nantaa. Nantaa on esitetty Koreassa vuodesta 1997 lähtien ja se on todella suosittu musikaali - saanut jopa kansainvälistä tunnustusta. Eikä ihme, sillä se oli vallan mainio, nauruhermoja kutkutteleva musikaali! Meille musikaalin katselu kuului kurssiin, joten siitä ei tarvinnut maksaa senttiäkään - opiskelija kiittää! Lisää Nantasta voitte lukea mm. täältä!


Illemmalla tapasin toisen suomalaisen, jonka kanssa mentiin...

Onpas kaunis ruokakuva... Haha! Otin sen vasta ruokailun loppupuolella.

... salaatti-kana- buffetin kautta Club FF:ään kuuntelemaan indie- musiikkia! Sisäänpääsy oli 15,000 wonia, ja siihen kuului yksi ilmainen drinkkilippu sekä unlimited coctails 90 minuutin ajan puolenyön maissa. Not bad!

2,000 wonilla saatiin ulkovaatteet säilöön. Valittiin tietenkin Muumi -tarralla varustettu yksilö.




Itse Club FF oli melko pieni ja intiimi tila. Hieman yllätyin siitä, ettei porukkaa ollut niin paljon - tai no, välillä oli, välillä ei. Viihdyin silti ja oli mielenkiintoista katsella ja kuunnella bändejä. Meininki oli hieman erilainen kuin koti-Suomessa. Tuli taas sellainen olo, että tämä on pala sitä aitoa Koreaa... Että jokaisen pitäisi kokea tämä.

Live -musiikkiesitysten ja unlimited coctailsien jälkeen alkoivat bileet, kun DJ valtasi areenan (niin siis ei tuolla lavalla, vaan juuri toisella puolella lavaa) ja alkoi soittamaan lähinnä mainstream jenkki-musaa. Ja damn - niillä ilmaisilla coctaileilla oli kuin olikin jonkinmoista vaikutusta, kun pieneen ja sopivaan humalatilaan jopa pääsi. Ei tarvinnut tuhlata drinkkeihin woneja lainkaan. Me likes!

Jossain vaiheessa tanssilattialle valui yhä enemmän länkkäreitä, ja päätimme siinä vaiheessa vaihtaa maisemaa. Löysimmekin itsemme Gogoos 2:sesta, minne oli ilmainen sisäänpääsy. Ja se oli lähin klubi, samalla kadulla. Mentiin sisälle ja tanssittiin, ja...

... Tapasin sellaisen röyhkeähkön korealaismiehen, ettei mitään rajaa. Ei uskonut, kun sanoin, että ei kiinnosta, voitko mennä pois - aina piti tulla takaisin. "I'm not a bad guy." Hah, that's what they all say. "Asun Apgujeongissa." = meinaa sitä että tyyppillä on kahisevaa vähän enemmän taskun pohjalla... Öhhh, so what? "Voin antaa sulle rahaa." WTF ANTEEKS MIHIN SÄ ANNAT MULLE RAHAA???? "Taksiin, et pääset kotiin. Etkös sä haluuki mennä nyt kotiin?" En. Haluan tanssia kaverini kanssa tässä näin.

Lukuisten yritysten jälkeen kuvittelin saaneeni rauhan tältä kyseiseltä tyypiltä. Istuin ja huilasin tanssimiselta, kun joku toinen mies tuli juttelemaan. Kappas vaan, tämä röyhkeä tyyppi huomasi sen jostain kauempaa, ja päätti kai tulla "merkitsemään", että äläpäs jätkä yritä - tää tyttö on mun omaisuutta - ja riensi huutamaan toiseen korvaani jotain (mitä en kuullut) ja lähti sitten pois. Ja toinen tyyppi huomasi tämän ja lähti myös pois. Eli ensin minulla oli molemmissa korvissa 2 eri miestä höpöttämässä ja sitten no one. Tilanne huvitti suuresti.

Oli siellä muutama muukin random, joka tuli juttelemaan, mutta sentään uskoivat, kun kerralla sanoin, ettei kiinnosta, bye bye. Iltaan sisältyi myös ilmainen, isohko drinkki, kun naapuripöydän 4 miestä lähtivät paikasta, mutta drinkki oli melkein juomatta. Joten he sitten päättivät kipata sen meille - mitä sitä nyt drinkkiä tuhlaamaan, right?

Ei kommentteja: