19. tammikuuta 2015

Lammaskahvilaa ja hattaralimonaadia

Uiiiiih! Meitsi on niiiin finished mid-termien kanssa tässä jaksossa! Tänään olivat viimeiset osiot, eli luetun ymmärtämisen ja kuunnellun osiot. Nyt toivotaan parasta, ja että tulokset olisivat hyvät. Ainakin itselle jäi melko hyvä maku suuhun kaikista osioista. En usko, että sataprosenttia mistään saan, sillä tiedän, että tein muutamia virheitä kaikissa osioissa, mutta overall - eiköhän niiden pitäisi yli 70% mennä. Hope so!

Tänään matkasin testien jälkeen Hongdaehen, missä tapasin kaverin ja lähdimme käymään Sheep Cafessa eli Lammaskahvilassa. Olin lukenut siitä muutamaan otteeseen ja todennut, että tuolla on käytävä!

Itse kahvilan ohi olen kulkenut ties kuinka monta kertaa - tietämättäni. Se sijaitsee Hongdaen pääkadulla, aivan yliopiston tuntumassa. Se on jotenkin niin hämmentävä paikka, mutta hei, me ollaan Seoulissa, missä käytännössä anything is possible.

Lampaita kahvilassa on 2, ja niillä on oma pikku aitauksensa kahvilan ulkopuolella. Luin, että silloin tällöin ne pääsevät kahvilassakin pyrähtämään. Tällä kertaa ne tosin saivat tyytyä olemaan aitauksessa.

Selfie lampaiden kanssa. Valaistus oli hieman persheestä. Höh.

Tässä hieman iloisempi ilme lampaiden kanssa. Vaikka lampaita ei näköjään kiinnostanut...

Elsa ja Anna... Oh Frozen...

Luin, että kesällä lampaat lähtevät maalle, eikä niitä kahvilassa silloin näy.

"Bääää, mitä sää tuijotat?"

Lampailla oli poseeraus hyppysissään... Siis sorkissaan... Eikun miten se nyt menee...

Ja näistä herkuista sain 10 prosentin alennuksen - koska olen syntynyt lampaan vuonna! Hahahaha! Kyltti alennuksesta oli koreaksi enkä olisi sitä tajunnut, ellei korealainen kaverini olisi asiasta huomauttanut. How cool is that??

Sheep Cafe on tuttu myös tv:stä. Ollut mm. We Got Marriedissä mukana.

Kas tässä citylampaat hyppelehtivät ulkoilemaan. Awwww!

Suosittelen käymään Sheep Cafessa, jos Seoulissa pyörii. Hongdaesta se löytyy. Vohveli, minkä tilasimme, oli todella hyvää ja limonaadi myös. Niistä riitti oikein hyvin molemmille, ja se tuli maksamaan yhteensä 14,000 wonia, eli 7,000 per pää. Not bad!

Vaikka tuo olikin oikeastaan jälkkäri, niin päätimme lähteä käymään vielä dinnerillä sen jälkeen.

Rafla oli toisessa kerroksessa ja portaita pitkin kavutessamme törmäsimme Engrishiin. Hmm...

Lemonade part2 ! Tällä kertaa kyseessä cotton candy lemonade. Pakkohan sitä oli kokeiltava, kun se kerran menusta löytyi. Tungimme hattaran limonaadiin (siis niin kai se kuului tehdä?) ja siitä tuli melkoisen makeaa - mutta juuri sopivasti. Tsihihihi.

Ja tämä jäi jäljelle kanasta ja kalmarista. Niin, ja juustosta ja riisistä, mikä oli juuston alla... Ööö no sitä tavaraa oli siinä aika paljon. Tehtiin hyvää työtä ja putsattiin melkein tyhjäksi koko juttu. Nomnomnom!

Ravintola oli mielenkiintoinen, erilainen kuin missä olen aiemmin käynyt. Siellä oli discovalot ja discopallokin, eivätkä työntekijät olleet pukeutuneet mitenkään "työntekijämäisesti". Säikähdin, kun joku random pukumies ilmestyi pilkkomaan meille kanan. Kesti jonkin aikaa, ennen kuin tajusin, että aaaaah tämä tyyppi taitaa olla töissä täällä. Lisäksi siellä soitettiin ensin k-poppia ja myöhemmin musiikki vaihtui klubimaiseen musiikkiin.

Ruokailun jälkeen päätettiin käppäillä sivukujilla, mikä oli hyvä päätös. Löydettiin nimittäin muutama indie klubi, mistä olin kuullut moneen otteeseen! Indie klubilla käyminen on todellakin meikällä to do -listalla, mutta so far en ole saanut käytyä missään. Päätettiin tosin toisen suomalaisen tytön kanssa käydä jossain indie -musiikkipaikassa tässä lähiaikoina, eli sekin unelma pääsee toteen piakkoin! Jippii!

Ei kommentteja: