23. elokuuta 2016

Seoulin Muumikahvila

Toukokuisen reissuni aikana Seouliin avattiin maailman (toistaiseksi) suurin Muumikahvila. Olihan sitä sitten mentävä suomalaisen frendini kanssa ihmettelemään - koska Muumikahvila! Go Suomi, jejejejeee!

Muumikahvila sijaitsee Apgujeong Rodeolla (lähinnä exit 5) eli hieman varakkaammalla alueella ja siellä, missä JYPit ja SM Entertainmentsit yms. sijaitsevat.

Ennen Muumikahvilassa visiittiä käytiin kuitenkin syömässä siinä lähellä, koska oli julmettu nälkä!

Muumikahvila oli makea ilmestys. Ulkoapäin siis. En ennestään tiennyt yhtään, miltä se tulisi näyttämään, mutta eipä sitä voinut olla huomaamatta - sen verran huomiota herättävä tuo on!


Emme olleet ainoita kuvien ottajia, ja kiinnostuneita riitti. Kuulimme, kun muutama korealainen puheli siitä, että wow, Muumikahvila! - Niin, se on avattu ihan äskettäin.

Muumikahvilan ylimmästä kerroksesta löytyy itse kahvila. Lisäksi eri kerroksista löytyi hieman muumimaista maailmaa, missä pystyi ottamaan kuvia, ja Muumi-kauppaa.












Normal day... Just poking Moomin's butt... Ahem...



Juomat olivat todella hyviä! Viilensivät mukavasti kuumana päivänä.

Viihdyttiin Muumikahvilassa yllättävän kauan, kunnes päätettiin hieman randomisti lähteä katsomaan Angry Birds -leffa. Että Suomi-teemalla jatkettiin!


Mentiin muistaakseni Dongdaemuniin, missä sattui juuri sopivasti olemaan joku erikoispäivä, ja yksi leffalippu maksoi vain 5,000 wonia eli 3,95 euroa!! Siis mikä tuuri!

Popparit - ja siideriä, koska alkoholia myydään korealaisissa leffateattereissa.

Ei kommentteja: