3. syyskuuta 2016

Mennyt kesä

Kesä 2016 oli niiin mukava. Se alkoi toukokuussa, mikä oli tämän vuoden matkakuukauteni, ja jatkui kesäkuun ensimmäisenä kassaneiteilyn parissa. Niin, saavuin kotikonnuille toukokuun viimeisenä päivänä, myöhään illalla parin päivän raskaan matkustamisen jälkeen - ja työt alkoivat seuraavana päivänä aamu-yhdeksältä.

Minunhan piti alun perin aloittaa työt viikkoa myöhemmin, mutta kuinkas sitten kävikään. Pomo kysyi, voisinko aloittaa aikaisemmin, ja rahan kiilto silmissä vastasin yes.

Tosiaan, parin päivän matkustus Seoulista Suomeen meni hitaanlaisesti. Seoul - Peking -väli meni kivasti, mutta siellähän oli se 10 tunnin vaihto... Minun piti lähteä käymään kaupungissa, mutta naistenpäivät yllättivät reissaajan. En vaan voinut hyvin, hikoilutti ja ärsytys -levelit hikoilemiseen olivat korkealla. Maha ei voinut hyvin. Eli siis mikään ei ollut hyvin, joten jäin kentälle istuskelemaan. Kiitos Kiinan tarkan sensuroinnin, en päässyt hirveästi netissä surffailemaan, joten kentällä hengailu oli tylsähköä. Ugh!

Peking - Amsterdam -väli kului yhden leffan parissa, ennen kuin päätin nukkua. Torkahtelua se tietysti oli, mutta parempi sekin kuin ei mitään. Olin aika naatti, ja muutaman tunnin torkahtelin. Kun alettiin laskeutumaan, päätin herätä, mutta nukahdin koko laskun ajaksi! Nukuin 20 minuuttia, ja heräsin siihen, kun oltiin laskeuduttu ja rullattiin kiitoradalla hidasta vauhtia! Erittäin hämmentävä tilanne. Varsinkin, kun kone yleensä tärisee ja muuta kivaa laskeutumistilanteessa... Missasin sen. Hassua!

Okeeeeeiiii, se siitä random -kertomuksesta.

Ajamassa Kuopiosta kotiin.

Helsingistä tupsahdin junalla Kuopioon, mistä sisko ja veli hakivat minut kotikonnuille.

Työt alkoivat pienoisesta väsymyksestä huolimatta oikein hyvin. Fiilikset olivat hyvin haikeat samalla, sillä mahtava reissu oli takana päin, mutta olin valmis taas uusiin haasteisiin. Ja tietenkin aloin jo pläänäilemään uutta reissua, mutta se ei ole ihan vielä tulossa... Ehkä. Never say never.

Kesä kului siis kassaneiteillen aina tuonne 19.8. asti. Kesän aikana näin myös paljon ystäviä, kävin Maijan keikalla ja mummoa katsomassa, Ei kai muuta? Vaikkei kesä varsinaisesti tapahtumarikas ollut (siis toukomatkakuun jälkeen), nautin siitä suunnattomasti. Oli ihanaa viettää kesä täällä, ihanaa että se meni näin.










Pari viikkoa sitten palasin takaisin Mikkeliin ja olikin aikamoista kiirettä aluksi kv -tutoroinnin osalta. Ja sitten alkoikin koulu.

Olin äärettömän onnekas, että sain hyvän tarjouksen vuokrakämpästä. Laitoin siis tori.fi:hin ilmoituksen, että etsin kämppää. Sain lukuisia yhteydenottoja, ja ihana tupakeittiö osui haaviin. Noin 10 minuutin kävelymatka kouluun ja samaisen verran keskustaan. Not bad! Määräaikainen vuokrasoppari, toukokuuhun asti. Kyllä tuolla mielellään majailee!

Se kai siitä - syksy on saapunut ja lehdet kellastuneet jo jonkin aikaa puissa. Fiilikset on tosi hyvät ja tuntuu, että kesän töiden jälkeen on taas energiaa kuluttaa koulunkin penkkiä.

Ei kommentteja: