18. tammikuuta 2018

Aamuyön sähläystä

Viime aamuyöstä lensivät pienet ärräpäät. Oli kursseille rekisteröitymisen aika. Ja Suomen aikaan se tapahtui kello 3-4 välissä. 3:30 alkoi kursseille rekisteröityminen ja 4:00 korean kielikursseille.

Heräsin 3:10, availin läppäriä ja tiedostoja läppärinkin herättyä. Sählin sitten ihan urakalla. Näin jälkikäteen mietittynä tuskin olisin onnistunut olemaan sählimättä. Damn you, aikainen herätys!

En päässyt kirjautumaan sisään. Se oli aika iso ongelma. Koska jos ei pysty kirjautumaan sisään, niin ei niitä kurssejakaan saa! Olin aiemmin jo rekisteröitynyt koulun järjestelmään, mutta jostain syystä en päässyt sisään. Kello oli 3:34 (mahdollisesti), kun tajusin, että olin kirjoittanut opiskelijatunnukseni väärin sarakkeeseen. Tunnus sisältää siis numeroita ja olin onnistunut vaihtamaan parin numeron paikkaa... Ei siis ihmekään, ettei sisälle pääse... Hupsis!

Fiilikset olivat kutakuinkin tällaiset aamuyöstä...

Pienessä paniikissa pääsin kuin pääsinkin kirjautumaan sisään ja kappas vain - pian tajusin, kuinka kallisarvoisia nuo hukatut minuutit olivatkaan olleet. Prkl. Kurssikoodeja hakuun naputellessani eteeni tupsahti "Kurssi on täynnä" -ponnahduslautoja joka. Ikinen. Kerta. Yhden kurssin onnistuin saamaan. Mikä oli aika häntäpäässä toivelistalla... Odotin myös neljään, kun lähetin hakemuksen korean kielikurssille google docsin kautta.

Eli siis nyt on yksi kurssi plus ehkä toinenkin kurssi. Ja pitäisi olla 4. FFFUUUUU---... Hätä ei ole (vielä) tämän näköinen, sillä maaliskuun alussa on add&drop period, jolloin kursseille on satunnaisia paikkoja tarjolla, kun opiskelijat pudottavat turhakkeita aikatauluistaan pois. Silloin on PAKKO olla kärppänä paikalla haalimassa loput kurssit kasaan! Jotta siitä vaihtarielämästä jotain tulisi...

Muuten vaihtarijuttuun kuuluu hyvää. Korean koulusta kysyivät lentotietoja. Vakuutus on hankittu matkalle. Ensi viikolla vien passin suurlähetystöön viisumia varten. Lähtöön ei ole enää kauan. Aika hyvin siis näin muuten.


P.S. Alavisurin poisto onnistui oikein hyvin. Kerralla saatiin vedettyä pois. Puudutuksen lakattua hieman tuntui oudolta suu, mutta kauheita kipuja ei missään. Söin buranaakin vain pari päivää, vaikken kokenut sitä välttämättä tarpeelliseksi. Kaiken kaikkiaan hyvin on lähtenyt parantumaan, huh!

Ei kommentteja: