19. syyskuuta 2019

To Do

Korea ja Australia lähestyvät! Työpäiviäkään ei ole enää kuin seitsemän. Aika kuluu samaan aikaan hitaasti ja nopeasti. Ennen lähtöä on parille viikonlopulle buukattu tuparit, yhdelle perjantaille Maijan keikka Tavastialla, hammaslääkäri... Kaikenlaista!

Silti tässä olisi vielä juttuja, jotka pitäisi hoitaa ennen lähtöä kuntoon.

Kansainvälinen ajokortti
Pitää hoitaa tässä alta ASAP. Paikan päällä Ausseissa näkee sitten, kannattaisiko hankkia ihan paikallinen ajokortti - katsoo nyt, saako töitä ja jääkö pidemmäksi aikaa.

Paperinen passikuva kansainväliseen ajokorttiin. Olin hengästynyt ja hiukset olivat aivan sikin sokin, kun istahdin valokuvaamon tuoliin. Räps, räps: done! Koko juttu oli ohi parissa sekunnissa! Hyväksyin kuvan kuitenkin, sillä ei se nyt niiiin justiinsa ole, hehe.

Englanninkielinen CV
Aussiversiota olen jo työstänyt. Minulla oli alun perin tehtynä englanninkielinen CV ja aloin sitä muokkaamaan sellaiseksi, että se täyttäisi aussien standardit.

Matkavakuutus
AAAhhh pain in the assss. Hoidettava myös alta mahdollisimman pian.

Eipä olekaan itse asiassa niin paljon hoidettavia asioita, kuin ajattelin!

Pakkauslistaa olen myös tehnyt sitä mukaa, mitä muiden blogeja olen lukenut. Olisin varmasti osannut ilmankin tehdä, mutta muista blogeista saa hyviä lisävinkkejä. Alla oleva listaus ei ole valmis tai ylipäätään kattava. Se on hyvin sekalainen kokoelma erinäisiä must (maybe) take with me-jutskia. Lopullinen lista selviää pakkausvaiheessa.

Sappisaippua (pelastus! Tämä ihan omalta kokemukselta)
Villasukat (mummolta <3)
Lisävirtalähteet
Hattu (ehkä joku lippis? Suojaamaan auringolta)
Neula ja lankaa (koska ei voi tietää, jos joutuu öö reikäisiä vaatteita paikkailemaan!)
Adapteri
Kovalevy (itse asiassa hankintalistalla tämä vielä)
Ensiapulaukku / laastarit ja sideharsot
Lukko ja avain

Noilla ei rinkkaa onneksi saa hirveän täyteen. Vaatteet ovatkin sitten asia erikseen... Noh, pitää oikeasti katsoa sitten, ettei täytä aivan liian täyteen rinkkaa.

Ei kommentteja: