6. syyskuuta 2019

Kaksikymmentäkahdeksan


Huh, niin sitä on taas yksi kokonainen eletty vuosi takana päin! Kahdeskymmeneskahdeksas vuosi pyörähtää käyntiin todella hyvillä fiiliksillä. Hyvillä, odottavilla, hieman jännittyneillä fiiliksillä!

27. vuosi piti sisällään paljon. Se oli myös varsin kiireinen. Viime lokakuun lopussa aloitin home workoutit ja vieläkin niitä teen - hatunnosto sille siis! Eiköhän siitä ole tullut osa elämää. Vieläkin muistan, kuinka parin viikon jälkeen alkoi tuntumaan siltä, että eeeeiiiii tästä tule mitään. Tiesin kuitenkin, että sellaiset fiilikset saattaisivat hiipiä mieleen, joten sanoin niille bye byet ja jatkoin treenaamista. Ja hei todellakin kannatti!

Treenaaminen on ollut valmistautumista tulevaan matkaan Australiaan. Ei voi tietää, miten fyysisiin töihin sitä päätyy! Ja haluan päästä myös retkeilemään enemmän. Jaksaakseni paremmin tarvitsen treeniä.


Kuluneena vuonna olen opiskellut aika tavalla ja tehnyt töitä valmistumisen eteen - ja valmistunut! Ja ollut töissä niin opintojen ohella kuin valmistuttuani. Matkusteltuakin on tullut, joskin "ihan jonkin verran vaan"! Levottomille jaloille parasta lääkettä on ollut päästä ainakin hetkeksi jonnekin uusien maisemien ääreen.

Vaikka koen, että kulunut vuosi on ollut hyvin kiireinen, niin se on ollut myös antoisa ja hieno. On ollut hieman stressaavampaa silloin tällöin, mutta sehän on ihan ok. Mitään en edelleenkään vaihtaisi pois. Elämä nyt vain on tällaista ja aika pidemmän päälle se on sitä mitä teet siitä. Totuus on se, että aika ihan oikeasti lentää ja ongelmat, jotka jossain vaiheessa ovat harmituttaneet mielessä, muuttuvat ja muuttavat muotojaan, lopulta käpristyvät kokoon ja haihtuvat.

Eeeeeh.

Tämän postauksen ideana ei oikeastaan ollut mikään muu kuin se tiedotus, että jeejee, olen nyt 28! Tällä mennään.

From Google.

Ei kommentteja: