11. kesäkuuta 2017

DC part1

Seuraavaksi hieman DC -turinointia! Jospa saisin heitettyä jonkun kuvankin tähän mukaan... Niiden latauksessa tosiaankin kestää pieni ikuisuus.

21.5 tapasin DC:n downtownissa jenkkifrendini. Jälleennäkeminen oli aivan huippua - olimme viimeksi nähneet vuosi sitten toisemme! Ja jos hyvin käy, niin tapaamme jälleen Koreassa ensi vuoden puolella. Ympäri mennään, yhteen tullaan!

DC:n downtownissa olin käynyt viimeksi vuosia sitten ja lukuisat muistot aiemmilta reissuilta tulvivat mieleen. Ajoilta, jolloin asiat olivat hieman eri lailla. Ajoilta, jolloin elin pienessä epävarmuudessa tulevaa kohtaan. Ajoilta, jolloin olin (yllätys, yllätys) nuorempi. Nyt asiat tuntuivat enemmän järjestyneiltä, vaikka koko ajanhan tässä epävarmuudessa eletään, sillä huomisesta ei tiedä kukaan. DC:ssä hengailu oli kuitenkin virkistävää ja tuntui hyvältä. Se oli myös hyvin erilaista kuin viimeksi. Paremmalla tavalla.

On my way to meet my friend!

DC being so green <3

Capitolin kupeesta löytö.




Saatiin tästä todella vajaat naurut, sillä magnum muistutti jätskistä ja tuo juttu tavallaan Korean street vendoreista. Poliisijätskiä, anyone?


Koneet lensivät todella matalalla lentokentälle laskeutuessaan ja lentokentältä noustessaan. Itsekin koin siistin hetken, kun lähdin DC:stä ja kone kaarsi downtownin yltä. Valitettavasti kuvaa en saanut, sillä istuin keskellä penkkirivistöä. Näin kyllä pitkän vilauksen ikkunasta, ja jep jep - looked awesome!




White Housen aidan eteen oli tuotu erillinen aita pitämään porukkaa enemmän loitolla. Poliiseja partioi aitojen välissä. Tunnelma oli erilainen kuin viimeksi siellä käydessäni ja Obaman ollessa vallassa. Trump ei edes ollut maassa nyt, silti valvonta oli tiukkaa.

Kävimme illasta Georgetownissa, missä olisin halunnut käydä Georgetown Cupcakesissa. Valitettavasti kello oli yli 7pm ja suuni loksahti auki, kun huomasin, kuinka pitkä jono kyseisen puljun edessä oli. Paikkahan on suosittu ja tunnettu tv:stä, joten jono ei sinällään tullut super-yllärinä... But stiiiilll! Ei ollut järkeä mennä jonottamaan, sillä paikka menisi kiinni 8pm.

Siinäpä se ensimmäisestä päivästä DC:ssä. Paljon tuli käveltyä ja nähtyä paikkoja ja vietettyä laatuaikaa ystävän kanssa. Onnistuin myös polttamaan otsani ja hieman rintakehää, vaikka oli pilvinen päivä... That's some success I guess! Uudet ballerinatkin hiersivät nilkat verille, mutta onneksi otin mukaani reppuun vanhatkin, joten siitäkin selvittiin.

Ei kommentteja: