9. maaliskuuta 2016

Hey May!

Loma tuli ja meni - ja onnistuin olemaan sen 3/4 ajasta kipeänä. Makasin paljon sängyssä, kärsin alilämmöstä ja energisyyden puutteesta. Hieman pahempi flunssa silmien vetistelyn kera kesti pari päivää. Kyllä - tunnolliset opiskelijat sairastavat lomalla!

Koulu on lähtenyt normaalisti taas käyntiin, joskin ihmettelin tänään, kuinka loma tuntuu jotenkin kaukaiselta. Onko siitä muka vasta 3 päivää? Rajun flunssan takia loma meni aika usvassa...

Eilen oli Naistenpäivä - koulun aulassa jaettiin meille naisille tällaisia lappuja. Kuinka söpöä!

Ulkona vallitseva loska-paskasää... Strong dislike. Pakkanenkin voittaa loskasään mennen tullen.

Sain tänään tehtyä matkasuunnitelmiin loppusilauksen lentojen osalta...

YEAHHH!

Toukokuussa matkaseikkaillaan Seoulissa, Busanissa, Amsterdamissa, Pekingissä ja Taipeissa! Ainakin! Eihän sitä tiedä, jos Korean tai Taiwanin päissä tulee muuallakin matkusteltua.

Nyt on vielä sohvien etsintä aloitettava. Ensimmäiset 3 yötä ajattelin viettää hostellissa, koska jetlag tulee varmasti painamaan silmäluomia melkoisesti, kun maanantaina päivällä Seouliin saavun. Haluan ottaa rauhallisesti ensimmäiset päivät, ennen kuin alan sohvasurffailemaan.

Toivon niiiiin paljon, että olisi jo toukokuu... Ja kohtahan se onkin! Ajatella, sellaisen puolentoista kuukauden päästä! Ja tämä aika tässä välissä tulee menemään vauhdilla, sillä on paljon koulujuttuja, mitä pitää tehdä. Aika tulee luultavasti juoksemaan niin nopeasti, että en kunnolla tule edes tajuamaankaan lähtöä, ennen kuin seison Helsinki-Vantaalla odottamassa ensimmäistä lentoa Amsterdamiin! Huhhuh!

Ei kommentteja: