26. tammikuuta 2016

Opiskelijaelämään asettumista

Matkailuopinnot ovat hurahtaneet nopeasti käyntiin ja so far so good. Sain myös hyväksiluettua kursseja sen verran, että opinnot lyhenevät vuodella (!!), jos hyvin käy. Eli 2 ja puoli vuotta opiskelua, jos kaikki tosiaan menee hyvin. Elämästä ei tosin ikinä tiedä, kun sillä on tapana heitellä minne sattuu - niin kuin varmasti kaikki tietää. Nyt kuitenkin näyttää tältä.

Kouluun kuljen omin jaloin, suuntaansa menee 45 minuuttia. Siinäpä sitten päivän lenkit vetää samalla! Äh en ole varma, olenko tästä aiemmin jo maininnut, niin mainitsenpa tässä.

Muuten elämä rullailee mukavasti. Ostin cd-asemankin (vai mikä sen nimi nyt on) ja voin katsoa koneelta GG:tä!


Menin myös siskolta lainaamaan kolmet tuottikset The Walking Deadia ja voi jukran pujut, kun olen siihen koukuttunut! Yleensä välttelen kauhu -sarjojen/leffojen katsomista, mutta tuosta kun ensimmäisen jakson läpi kävin, niin se oli menoa sitten.

Käytiin koulun kanssa myös Matkamessuilla Helsingissä perjantaina. Koulu kustansi kyydin ja liput, joten totta kai sitä mielellään lähti mukaan. Messut oli kokemuksena ihan jees, mukaan lähti vino pino esitteitä.






Omat matkasuunnitelmatkin ovat saaneet hieman lisää tulta alleen, suunnitelmat kehkeytyy pikku hiljaa. Vielä en niistä tosin uskalla missään huiskia, ennen kuin kaikki on varmempaa. Pakko tosin sanoa, että olen melko fiiliksissä niistä plääneistä, ja toivon totisesti, että ne toteutuvat!

Ei kommentteja: