13. helmikuuta 2018

Pakkaamisinnostus = 0

Huoneessani vallitsee kaaos. Eikä edes kauhean hallittu. Sänky on täynnä tavaraa, mitkä pitäisi järjestellä järkevästi... öhh... paikkoihin. Suurin osa menee matkalaukkuun. Minkä siis raahasin tänä aamuna huoneeseeni.


Pakkaaminen semisti ahdistaa. Mieleen palaa 3-4 vuoden takainen pakkaamisrumba, kun piti pakata 9 kuukaudeksi Koreaan tavaraa ja jouduin ottamaan toisen matkalaukun messiin. Not fun. Nytkin pitäisi pakata talveksi, kevääksi ja kesäksi vaatetta. Koska Koreasta ei meikäläisen kokoiselle löydy ainakaan helpolla vaatetta, enkä halua hirveällä stressillä sieltä niitä etsiä. Kaikki on siis otettava mukaan nyt. Pidemmäksi aikaa matkalle pakkaaminen ei ole mikään helppo homma, mutta otan sen haasteena, mistä aion (yrittää) selvitä.

Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä oli toinen haku Kyung Heen kursseille! Lisäpaikkoja oli avautunut muutamaan paikkaan ja onnistuin saamaan loput tarvittavat kasaan - ja ne olivat sellaisia, mitkä alun perin olin suunnitellutkin ottavani. Aika jees siis! Tosin yksi kurssi on (se minkä sain ensimmäisellä kursseille rekisteröitymiskerralla), mikä ei jotenkin yhtään houkuttele kuvauksen perusteella ja toivon, että saisin sen vaihdettua toiseen sitten kun add&drop jakso alkaa.

Ei jotenkin yhtään osaa sisäistää, että lähtö on todella lähellä. Sunnuntaina pääsin jo tekemään check-inin perjantain lennoille Sveitsiin, mikä tuntui todella aikaiselta... No mikäs siinä. Nyt perjantai on kolmen päivän päässä, ja pakkaan siis tänään ja huomenna. Torstaina eli ylihuomenna lähden junalla Kuopiosta Helsinkiin kimpsuineni ja kampsuineni. So weeeird!

Lopuksi "loppukevennys". En kestä tätä hulvatonta miestä!



Kuva googlesta.

Ei kommentteja: