5. huhtikuuta 2017

Lähdön hetki lähestyy

Huhtikuu käynnistyi nopeasti - tämä kuukausi tuleekin menemään vauhdilla. Paljon on tekemistä, kun kevätlukukautta paketoi kasaan. Kuun lopussa on jälleen muutto, kun raahaan kamat porukoille, ja sanon virallisesti heiheit Mikkelille kesän ajaksi. Olen pitänyt itseäni kirjoilla kotipaikkakunnalla koko ajan, sillä elämäni on tällaista ympäriinsä muuttamista. Jos 10 vuotta sitten minulta olisi kysytty asiasta, en olisi sitä uskonut. Minäkö vielä porukoilla kirjoilla?! Nope! Mutta niin se menee, ja arvelen, että menee vielä jonkin aikaa... Jos koulun jälkeiset suunnitelmat onnistuvat. Niistä plääneistä ei vielä kuitenkaan sen enempää! Mutta tosiaan, järkevämpi pitää kirjoilla itseään nyt siellä, kuin muuttaa niitä koko ajan.

Jenkkeihin piti täyttää yhtä lomaketta varten viisumisponsorin "pre-departure orientation" -juttu netissä. Sinne oli isketty tietoa ties mistä kesään liittyvästä, ja jokaisen osion jälkeen oli kysymyksiä, mitkä eivät vaikeita olleet. Odottelen tässä nyt semi-innokkaasti viisumihaastikseen tarvittavaa linkkiä, mistä pääsee vastaamaan taas mukavasti kysymyksiin. En muista sen nimeä, mutta se on täytettävä ennen viisumihaastikseen menoa. Muistelen, ettei se vaikea ollut, mutta pitkä se oli.

Laitoin eilen illalla naamalleni Captain America -kasvomaskin, minkä ostin viime toukokuussa Koreasta. Oli jo aikakin käyttää!

Hieman koulujutut painaa, mutta on sellainen tunne kuitenkin, että niistä selvitään, sillä aiemminkin on. Lisäksi fiiliksiä todellakin nostattaa kesä- ja vaihtojutut. Jaksaa paremmin, kun on, mitä odottaa. Asiat ovat loksahdelleet niin kohdalleen tällä hetkellä, että sitä ei vaan jaksa olla ihmettelemättä. Ihmetyttää, hämmentää, mutta piristää. Hymyilyttää, kun miettii sitä hetkeä, kun pääsee pakkaamaan ja on lentokoneessa kohti jenkkejä. Sama juttu Korean kanssa, mutta yritän nyt keskittyä jenkkeihin ensin. Jippii!!

Thanks google.

Ei kommentteja: